Kenali Pelan Langganan MySifu

Kenali MySifu

MySifu adalah chatbot percakapan Bahasa Melayu berasaskan kepada ChatGPT (platform chatbot yang menggunakan teknologi AI) untuk berinteraksi dengan pengguna. Chatbot ini boleh membantu anda dalam pelbagai perkara seperti memberikan maklumat, menjawab soalan, memberikan cadangan, dan banyak lagi. Ia mempunyai pengetahuan mendalam tentang Malaysia dan negara Asia lain. MySifu juga boleh digunakan untuk tujuan hiburan seperti bermain permainan dan berbual dengan bot. Ia sangat berguna untuk membantu anda menyelesaikan masalah atau mencari maklumat dengan cepat dan mudah.

MySifu ChatBot Bahasa Melayu

Pelan Langganan MySifu

Untuk permulaan, kami memperkenalkan 2 tahap pelan langganan untuk semua pengguna iaitu:

Pelan Pemula

Pelan ini sesuai untuk mereka yang ingin mencuba kelebihan MySifu dalam menghasilkan tugas-tugas asas seperti:

 • Kandungan Blog – jana idea, tajuk, kata kunci, ringkasan, intro dan penutup.
 • Belajar Bahasa – translasi Melayu ke English, English ke Melayu, Melayu ke Jawi.
 • Terminologi – jana definisi dan ringkasan.
 • Asas Perniagaan – jana nama syarikat, jana idea perniagaan, tip dan strategi.
 • Banyak fungsi lagi akan datang!

Nota: Pelan Pemula mungkin termasuk akses kepada bilangan kandungan yang terhad, latihan bahasa asas dan akses kepada forum komuniti di mana pengguna boleh bertanya soalan dan berinteraksi dengan pengguna lain.

Pelan Premium

Pelan ini sesuai untuk profesional/freelancer/perniagaan bagi mengoptimumkan kelebihan MySifu dalam menghasilkan tugas-tugas seperti:

 • Kandungan Blog – jana idea, tajuk, kata kunci, ringkasan, intro dan penutup dengan kandungan penuh.
 • Belajar Bahasa – translasi Melayu ke English, English ke Melayu, Melayu ke Jawi.
 • Terminologi – jana definisi dan ringkasan, direktori dengan kandungan penuh.
 • Asas Perniagaan – jana nama syarikat, jana idea perniagaan, tip dan strategi dengan kandungan penuh.
 • Banyak fungsi lagi akan datang!

Nota: Pelan Premium termasuk akses kepada bilangan kandungan yang tidak terhad, latihan bahasa lengkap dan akses kepada forum komuniti, email dan talian penuh di mana pengguna boleh bertanya soalan secara pantas.

Perbezaan Pelan Pemula dan Premium

Perbezaan antara Pelan Pemula dan Pelan Premium adalah:

 1. Fungsi dan ciri-ciri: Pelan Pemula menawarkan fungsi asas untuk membantu pengguna mencipta kandungan yang mudah seperti idea, tajuk, kata kunci, ringkasan, intro dan penutup. Pelan Premium menawarkan fungsi dan ciri-ciri yang lebih lengkap dan canggih untuk membantu pengguna mencipta kandungan yang lebih profesional dan berkualiti tinggi.
 2. Akses kandungan: Pelan Pemula mungkin mempunyai akses terhad kepada bilangan kandungan, sementara Pelan Premium menawarkan akses kepada kandungan yang tidak terhad.
 3. Latihan bahasa: Pelan Pemula menawarkan latihan bahasa asas, manakala Pelan Premium menawarkan latihan bahasa lengkap.
 4. Akses kepada sokongan pelanggan: Pelan Pemula mungkin mempunyai akses terhad kepada forum komuniti, manakala Pelan Premium menawarkan akses kepada forum komuniti, email dan talian penuh untuk sokongan pelanggan.

Jadi, Pelan Premium lebih sesuai untuk profesional, freelancer atau perniagaan yang memerlukan ciri-ciri dan sokongan yang lebih lengkap, sementara Pelan Pemula sesuai untuk mereka yang ingin mencuba dan menguji MySifu dengan fungsi asas.

Jangan tunggu lagi, sila lawati MySifu untuk melanggan dan tingkatkan produktiviti harian anda.

 • Apa yang saya boleh bantu anda?

MySifu sedang berfikir ...
Scroll to Top
MySifu

FREE
VIEW